Uganda

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Uganda

Prodaje se nekretnina u Ugandi

Uganda je zemlja u zaleđu Afrike. Sjeverno graniči s Južnim Sudanom, na istoku s Kenijom, na jugu s Tanzanijom i Ruandom te na zapadu s Demokratskom republikom Kongo i nema pristup moru.

Glavni grad je Kampala, jedan od najvažnijih gradova velike regije oko jezera Victoria. Ako ste zainteresirani za kupnju nekretnina za prodaju u Ugandi, iako glavni grad još nije masovna turistička destinacija, to je zanimljivo mjesto koje predstavlja razne mogućnosti za nekretnine.

Ako planirate doći u Ugandu i zainteresirani ste za ulaganje u nekretnine za prodaju u Ugandi, ovo je relativno sigurna zemlja, a posebno je Kampala jedan od gradova s ​​manje problema u istočnoj Africi.

Jedno od najzanimljivijih područja za traženje nekretnina za prodaju u Kampali je blizu sveučilišnog kampusa Makerere, jednog od najprestižnijih sveučilišta u srednjoj i istočnoj Africi.

Tržište nekretnina u Ugandi stabilnije je i manje volatilno nego prije dvije godine.

Sektor nekretnina u Ugandi znatno je porastao u posljednjih deset godina, a među nekretninama za prodaju u Ugandi nalazimo mnogo stambenih kuća, poslovnih prostora i ureda, posebno na području Kampale.

Povoljno okruženje koje je stvoreno u zemlji privuklo je strance da kupuju nekretnine za prodaju u Ugandi i naseljavaju se u zemlji.

 Osim glavnog grada Kampale, možemo istaknuti i druga zanimljiva mjesta gdje se traže nekretnine za prodaju u Ugandi. To su Jinja, Mbale, Mbarara, Gulu i Fort Port na zapadu, gdje su troškovi života znatno niži nego u Kampali.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

3,63 hektara u Kiwangi u blizini industrijskog poslovnog parka Namanve Lokacija: grad Kiwanga, okrug Seeta-Mukono Zemljište veličine 3,63 hektara sa...
Cod. 41474

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Uganda, Kampala, Kitabazi, Kangulumira, Kitabazi, Kangulumira

751,294.00HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

60702 m²
15 hektara poljoprivrednog zemljišta u selu Kitabazi, grad Ntenjeru Kangulumira, okrug Kayunga Lokacija: selo Kitabazi okrug Ntenjeru, podžupanija Ka...
Cod. 26605

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Uganda, Kampala, Masindi Town, 16 km outside Masindi Town, District Masindi

64,248,640.58HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

59988981 m²
Usjevi koji su do sada sa 100% uspjeha stopa uzgojene su kukuruz, suncokret, šećerna trska, i Jatropha stabala za svoje ulje.
Cod. 19833

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Uganda, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

13,942,282.97HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

5 m²
5 kvadratnih kilometara zemljišta su na prodaju u Ugandi (Central Regija). Zemljište je pogodno za bilo kakvu poljoprivrednih aktivnosti. To je zemlji...
Cod. 19832

Prodaja Poljoprivredno gospodarstvo, Uganda, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

1,921,830.42HRK
Prodaja
Poljoprivredno gospodarstvo

4000 m²
1000 hektara zemljišta su na prodaju u Ugandi, središnjem dijelu Ugande, Nakasongola. Zemljište graniči jezero Kyoga, pogodna za uzgoj (Poljoprivreda ...
Cod. 19733

Prodaja Seoska kuća, Uganda, Kampala, Ntinda, Ntinda (Buye) Kigowa

2,817,352.52HRK
Prodaja
Seoska kuća

200 m²
Kampale, NTINDA. Nekretnine na 0,7 hektara vrt. Glavna stambena zgrada sa četiri spavaće sobe, s 2 kupatila, plus drugi, neovisna cjelina, dvije sobe,...
Cod. 19375

Prodaja Seoska kuća, Uganda, Kampala, Kampala, Ntinda (Buye) Kigowa

2,817,352.52HRK
Prodaja
Seoska kuća

2800 m²
NTINDA (buye) na 0,7 hektara vrt, četiri spavaće sobe, dvije kupelj, velika kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, dječaci četvrtine, pogodnosti.
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB